Danske designmøbler til salg

Hos A&V Polstring er vi møbelpolstrer med en forkærlighed for gode danske designmøbler, og vi er eksperter inden for vores felt. Hver dag tager vi imod lækre designmøbler, som vi giver nyt liv og sjæl gennem ompolstring efter de originale metoder. Vi tilbyder også salg af nypolstret designmøbler samt brugte klassikere. 

Salg af nypolstret Syver stole og andre designklassikere

Danske designmøbler har virkelig givet Danmark en plads på verdenskortet. I dag findes Syver stole, Poetsofaer og andre designklassikere i mange hjem verden over. Og det er der ikke noget at sige til. De danske designmøbler er i en liga for sig, og så passer de ind i de fleste hjem.

Faktisk er vi så vilde med de danske designmøbler, at vi ikke kan nøjes med at lave en ombetrækning af møblet. Vi tilbyder derfor også salg af nypolstret designmøbler – blandt andet Syver stole. De nypolstret Syver stole indbyder til mange timers socialt samvær om spisebordet, hvad end der er tale om en lækker middag for familien, en stor fest, en hverdagsaften eller en hyggestund omkring bordet med et spil kort. 

De nypolstret Syver stole er, ligesom vores andre designmøbler, lavet til at blive brugt og designet til at give hjemmet et eksklusivt og lækkert udtryk. Så er du på udkig efter lidt lækre tilføjelser til hjemmet, så tilbyder A&V Polstring altid salg af nypolstret designmøbler.

Brede kompetencer inden for ompolstring og salg af brugte designmøbler

Vi forstår møbelpolstring af designmøbler som en kunstart, der kræver kvalitetsmaterialer og unik teknisk kunnen. Vi har mere end 10 års erfaring med ombetrækning af designmøbler fra danske designere som Arne Jacobsen, Erik Jørgensen, Børge Mogensen, Wegner og Nanna Ditzel. Med henblik på at bevare møblernes ånd benytter vi kun originale metoder, materialer og farver. Derfor betegner vi os gerne som nørder inden for dansk design. 

Med udgangspunkt i vores ekspertviden og lange erfaring tilbyder vi kyndig rådgivning både i forbindelse med ompolstring af designmøbler og salg af brugte nypolstrede designmøbler. Uanset om du søger ombetrækning eller er på udkig efter danske designmøbler, har vi ekspertise til at hjælpe dig. Du kan også opleve møblerne i vores showroom, hvor vores medarbejdere gerne tager en snak eller besvarer dine spørgsmål, hvis du overvejer at investere i et af de lækre designmøbler.

Kontakt os i dag

Vil du have et uforpligtende tilbud på ombetrækning af dine danske designmøbler er du velkommen til at ringe på telefon 44 47 31 07 eller skrive en mail til os. Du er også velkommen til at besøge vores showroom, hvorfra vi tilbyder salg af brugte nypolstrede designmøbler. Vores showroom ligger ved vores værksted i Hillerød, som er lettilgængeligt fra hele Sjælland – både Nordsjælland, Vestsjælland og København.