Danske designmøbler

Hos A&V Polstring er vi eksperter inden for danske designklassikere. Vi tilbyder ombetrækning og møbelpolstring af danske designermøbler samt salg af nye og brugte udvalgte modeller. Vi tilgår enhver opgave med fokus på kundeinddragelse med henblik på at skabe det bedste resultat for dig.

Brede kompetencer

Vi forstår møbelpolstring som en kunstart, der kræver kvalitetsmaterialer og unik teknisk kunnen. Vi har mere end 10 års erfaring med ombetrækning af klassikere fra danske designere som Arne Jacobsen, Erik Jørgensen, Børge Mogensen, Wegner og Nanna Ditzel. Med henblik på at bevare møblernes ånd, benytter vi kun originale metoder, materialer og farver. Derfor betegner vi os gerne som nørder inden for dansk design. Udover ombetrækning tilbyder vi desuden salg af udvalgte modeller fra Arne Jacobsen. Vi tilbyder salg af fabriksnye modeller af Svanen og Ægget. Derudover tilbyder vi salg af nye samt brugte 7’er stole.

Med udgangspunkt i vores ekspertviden og lange erfaring tilbyder vi kyndig rådgivning. Uanset om du søger ombetrækning eller at købe danske designmøbler, har vi ekspertise til at hjælpe dig. Du kan også opleve møblerne i vores showroom, hvor vores medarbejdere gerne tager en snak eller besvarer dine spørgsmål.

Kontakt os i dag

Vil du have et uforpligtende tilbud på ombetrækning af dine danske designermøbler er du velkommen til at ringe på telefon 44 47 31 07. Du er også velkommen til at besøge vores showroom, der ligger ved vores værksted i Hillerød, som er lettilgængeligt fra hele Sjælland – både Nordsjælland, Vestsjælland og København.