Erik Ole Jørgensen

Erik Jørgensens møbler er elsket af mange – og af god grund. Her går design og funktionalitet hånd i hånd, og det er en kombination, der passer ind i rigtig mange hjem. Hos A&V Polstring giver vi stole og sofaer fra Erik Jørgensens hånd nyt liv gennem ompolstring og ombetrækning efter originale metoder.

Funktionalitet og dansk design i verdensklasse

Når det kommer til dansk design, er der bare nogle navne, man ikke kan komme uden om. Inden for toppen af poppen af danske møbeldesignere findes blandt andet Erik Jørgensen. Hos A&V Polstring får vi ofte møbler fra Erik Jørgensens hånd ind, og det er altid en fryd at se de lækre møbler forlade os igen, genoplivet og med nyt betræk.

Nogle af hans mest ikoniske designs, der har fået en plads øverst på podiet når det kommer til danske møbler. Her er der selvfølgelig tale om hans lænestol 315-1 og hans 315-2/-3 sofaer. Disse modeller var at finde i rigtig mange hjem, da de først kom på markedet, og det er de også den dag i dag på grund af deres eminente design, fantastiske holdbarhed og funktionalitet. 

Erik Ole Jørgensens møbler tilbyder noget af det bedste inden for dansk design. Med en uddannelse som møbelarkitekt og en eksamen fra Kunsthåndværkerskolen kombinerede Erik Jørgensen håndværk og kreativitet, og resultatet var enkle og praktiske møbler og designs med et strejf af farver og moderne mønstre, som passede ind i et hvert hjem – og stadig gør den dag i dag. 

Dansk design har sjældent været mere populært end det er i dag, og på grund af Erik Jørgensens forcer indenfor træhåndværk, materialevalg og fornemmelse for farver, er hans møbler helt ideelle til familien, hvis møbler skal kunne holde til lidt ekstra uden at ville gå ned på design samt til den interiørinteresserede, der forståeligt nok har et godt øje til dansk design.

Få dine Erik Jørgensen møbler ombetrukket af de bedste

Erik Jørgensen var en designer, der fulgte produktionen af sine designs meget nøje. På den måde var han sikker på, at de endelige møbler samt valget af materiale og farver blev lige præcist, som han havde tænkt dem. Det er en grundighed, der sjældent er set indenfor design, og hos A&V Polstring gør vi en dyd ud af at være lige så grundige i vores arbejde, som Erik Jørgensen var. 

Hos A&V Polstring tager vi jævnligt imod Erik Jørgensens 315-modeller samt andre af hans designs blandt andet hans Corona lænestol. Vi laver ombetrækning af møblerne med brug af de originale teknikker, der blev anvendt dengang Erik Jørgensens møbler første gang blev produceret, og du har mulighed for at vælge mellem et stort sortiment af materialer og farver, så du kan få dit møbel til at passe perfekt ind i dit hjems interiør. 

På den måde er du sikret en færdig ombetrækning, der er så tæt på det originale som overhovedet muligt, uanset om dit Erik Jørgensen-møbel er nyerhvervet, gået i arv eller noget helt tredje, og så er den klar til at blive brugt igen og igen i mange år fremover. For én ting er sikkert, og det er, at Erik Jørgensens designs er tidløse. 

 

Besøg vores showroom

Ønsker du at se vores udvalg af møbler, er du velkommen til at besøge vores showroom, der ligger ved vores værksted i Hillerød. Fra vores belejlige beliggenhed har vi hovedsageligt kunder fra både København og Nordsjælland men også resten af Sjælland.

Du er velkommen til at ringe på telefon 44 47 31 07 for at høre nærmere.