Køb Svanen

Svanen er en tidløs designklassiker, der med sit moderne udtryk og kurvede linjer er lidt ud over det sædvanlige. Den lækre lænestol er designet af Arne Jacobsen for Fritz Hansen, og den blev tegnet specielt til åbningen af SAS Royal Hotel i 1958. 

Hos A&V Polstring har du mulighed for at fuldende dit hjems indretning med enten en ubrugt Svanen lænestol i læder eller i stof, eller en brugt Svanen stol, som er nypolstret. Kontakt os på 44 47 31 07, og hør mere om vores udvalg af nypolstret og brugte møbelklassikere. 

Svanen - et arkitektonisk designermøbel

For Arne Jacobsen har kreativitet og design altid været en vigtig del af hans liv. Med en baggrund fra Kunstakademiet tog han sine egne innovative ideer og solide danske designtraditioner og kombinerede dette til en lang række af lækre møbler. 

Vi sælger nypolstrede og brugte Svanen hos A&V Polstring. Vores pris på en nypolstret Svanen starter ved 23.000 kroner. Prisen på din Svanen stol kommer an på dit valg af læder, men uanset hvilken udgave du vælger, er du altid sikret: 

• En stol af højeste kvalitet. 

11
Previous slide
Next slide

Find Svanen enten som nypolstret eller brugt hos A&V Polstring

Svanen havde et, for tiden, nytænkende og anderledes design. De bløde former stod i stor kontrast til datidens rene linjer, og den har et moderne udtryk, der udstråler eksklusivitet og kvalitet.  

Drømmer du om at fuldende din indretning med en stol fra Arne Jacobsens kyndige hånd, kan du købe Svanen hos A&V Polstring

Vi fører Svanen i forskellige typer læder og farver, så du kan finde lige præcist den, der passer til din stil. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker andre af Arne Jacobsens klassikere såsom Syver stolen og Ægget eller andre nypolstret og brugte designmøbler.

Vil du også have en Svanen stol i dit hjem?

Så ring til os, eller kom forbi vores showroom, hvor du altid kan se et udvalg af vores brugte og nypolstret klassikere.