Svanen

Svanen er en tidløs designklassiker, der med sit moderne udtryk og kurvede linjer er lidt ud over det sædvanlige. Den lækre lænestol er designet af Arne Jacobsen for Fritz Hansen, og den blev tegnet specielt til åbningen af SAS Royal Hotel i 1958. 

Hos A&V Polstring har du mulighed for at fuldende dit hjems indretning med enten en fabriksny Svanen lænestol i læder eller i stof, eller en brugt Svanen stol, som er nypolstret. Kontakt os på 44 47 31 07, og hør mere om vores udvalg af fabriksnye og brugte møbelklassikere. 

Svanen - et arkitektonisk designermøbel

For Arne Jacobsen har kreativitet og design altid været en vigtig del af hans liv. Med en baggrund fra Kunstakademiet tog han sine egne innovative ideer og solide danske designtraditioner og kombinerede dette til en lang række af lækre møbler. 

Vi sælger både nypolstrede brugte Svanen og fabriksnye Svanen hos A&V Polstring. Vores pris på en nypolstret brugt Svanen starter på 19.500 kroner, og prisen på en fabriksny Svanen starter på 25.000 kroner. Prisen på din Svanen stol kommer an på dit valg af læder, men uanset hvilken udgave du vælger, er du altid sikret: 

• Stelnummer 

• En stol af højeste kvalitet. 

11
Tidligere
Næste

Find Svanen enten som ny eller brugt hos A&V Polstring

Svanen havde et, for tiden, nytænkende og anderledes design. De bløde former stod i stor kontrast til datidens rene linjer, og den har et moderne udtryk, der udstråler eksklusivitet og kvalitet.  

Drømmer du om at fuldende din indretning med en stol fra Arne Jacobsens kyndige hånd, kan du købe Svanen hos A&V Polstring

Vi fører Svanen i forskellige typer læder og farver, så du kan finde lige præcist den, der passer til din stil. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker andre af Arne Jacobsens klassikere såsom Syver stolen og Ægget eller andre nye designmøbler.

Vil du også have Svanen i dit hjem?

Så ring til os, eller kom forbi vores showroom, hvor du altid kan se et udvalg af vores fabriksnye og brugte nypolstret klassikere.