Ompolstring af stole i Hillerød

Hos A&V Polstring tilbyder vi professionel ompolstring af stole på vores værksted i Hillerød. Kombinationen af vores kærlighed til møbelpolstring samt vores unikke håndværk, hvor vi følger de originale teknikker leverer altid resultater i højeste kvalitet. Ønsker du nyt læder eller stof på dine designerstole, eller leder du efter råd og vejledning omkring hvilken løsning, der vil fungere for netop dine stole, så er du kommet til det rette sted.

Vi står klar til at hjælpe med ompolstring af stole nær Købehavn, så kontakt os endelig!

Over 15 års erfaring med ompolstring af stole

Der er noget helt specielt ved de danske møbelklassikere. Hvad end der er tale om Kåre Klints Safaristol eller Arne Jacobsens Syver stol, så passer de fleste designstole ind i ethvert hjem – både indenfor og udenfor Danmarks grænser. 

I Danmark kan vi prale af en god håndfuld møbeldesignere, der tilsammen har skabt nogle af de smukkeste og mest stilrene stole, man kan få på markedet. Her bliver lækkert design og stilrene former fusioneret med funktionalitet og godt håndværk, og resultatet er stole, der er så holdbare, at de kan gå i arv igen og igen – især hvis de bliver vedligeholdt med ombetrækning eller ompolstring af stole.

Uanset om din designerstol har tilhørt et familiemedlem før dig, eller om du har købt det på auktion, så kan det ofte ikke undgås, at møblet bærer præg af tidens tand. Ridser i læder, små huller i stoffet eller pletter, der simpelthen ikke vil gå af, kan ødelægge stolens udtryk. 

Hos A&V Polstring er vi eksperter i ompolstring af møbler. Vi udfører ompolstring af stole ud fra gamle, originale teknikker og bruger de traditionelle materialer, der er med til at bibeholde din designerstols sjæl, så resultatet bliver præcis som du ønsker det. I over 15 år har vi lavet ompolstring af stol, sofa og andre møbler og hos os kan du forvente et resultat, der er helt i top.

Ombetrækning af stol skaber nyt liv

Hos A&V Polstring finder du nogle af branchens dygtigste møbelpolstrere og vi er bl.a. specialister i ompolstring og ombetrækning af stole – fx ompolstring af Syver stole og andre designklassikere.  Vi har en stor respekt for det håndværk, der ligger bag møblet, og derfor håndterer vi også alle stole og designerstole med stor omhyggelighed og nænsomhed. I mere end 15 år har vi lavet ombetrækning af stole fra kendte designere så som Arne JacobsenNanna DitzelErik Jørgensen og mange andre. Det vil sige, at uanset om du har brug for ompolstring af Svanenompolstring af Ægget eller blot ompolstring af din sofa, så kan du være sikker på, at din stol forlader vores værksted i Hillerød i så god stand, at man skulle tro, den var ny – for den vil have fået nyt liv med ompolstring.

Ompolstring af stole med nye materialer kan være med til at vække din designerstol til live igen – især hvis det bliver gjort på en nænsom og kvalitetsbevidst måde. A&V Polstring anvender vi udelukkende de traditionelle metoder og teknikker, når det kommer til ompolstring af stole, og i sortimentet af læder og stof finder du de originale materialer såvel som nye, moderne materialer. Med ompolstring af din stol kan den altså komme til at se ud, som den gjorde, da den for første gang kom ud fra fabrikken, eller du kan vælge af personliggøre den yderligere med lækre materialer og stof, der passer til dig og dit udtryk.  

At beslutte sig for det endelige udtryk i forbindelse med ompolstring af stol kan være svært, da der findes et væld af muligheder, men vores erfarne møbelpolstrere i Hillerød kan rådgive dig hele vejen i forhold til valg af materialer, farver og hvad der netop vil passe perfekt til din stol.