Ompolstring af stole og møbler

Hos A&V Polstring tilbyder vi professionel ompolstring af møbler i dansk design. Kombinationen af vores kærlighed til møbelpolstring samt vores unikke teknik leverer resultater i højeste kvalitet. Ønsker du nyt læder eller stof på dine danske designermøbler, er vi eksperter inden for området. Med vores ompolstring i højeste kvalitet, kan du nyde dine møbler på ny. Vi er dine eksperter og møbelpolstrer på Sjælland.

Ompolstring af stol uden at fjerne møblets sjæl

Der er noget helt specielt ved de danske møbelklassikere. Hvad end der er tale om Kåre Klints Safaristol eller Arne Jacobsens Syver stol, så passer de fleste designstole ind i ethvert hjem – både indenfor og udenfor Danmarks grænser. 

I Danmark kan vi prale af en god håndfuld møbeldesignere, der tilsammen har skabt nogle af de smukkeste og mest stilrene stole, man kan få på markedet. Her bliver lækkert design og stilrene former fusioneret med funktionalitet og godt håndværk, og resultatet er stole, der er så holdbare, at de kan gå i arv igen og igen. 

Uanset om din designerstol har tilhørt et familiemedlem før dig, eller om du har købt det på auktion, så kan det ofte ikke undgås, at møblet bærer præg af tidens tand. Ridser i læder, små huller i stoffet eller pletter, der simpelthen ikke kan gå af kan ødelægge stolens udtryk. Hos A&V Polstring kan du få ombetrækning af møbler ud fra gamle teknikker og traditionelle materialer, der er med til at bibeholde din designerstols sjæl.

Væk din designklassiker til live igen med ompolstring

Hos A&V Polstring er vores møbelpolstrer specialister i ompolstring af stole.  Vi har en stor respekt for det håndværk, der ligger bag møblet, og derfor omgås vi også alle designerstole med stor omhyggelighed og nænsomhed. Vi har stor erfaring med ompolstring af stole, der kommer fra Nanna Ditzel, Erik Jørgensen og mange andre, så uanset om du har brug for en ompolstring af Svanen eller måske ompolstring af Ægget, så kan du være sikker på, at din stol forlader vores værksted i Hillerød i så god stand, at man skulle tro, den var ny.

Ompolstring af stole og nyt betræk kan være med til at vække din designerstol til live igen, især hvis det bliver gjort på en ordentlig måde. A&V Polstring anvender udelukkende de traditionelle metoder og teknikker, når det kommer til ompolstring af stole, og i sortimentet af læder og stoffer finder du de traditionelle materialer såvel som nye, moderne farver. Din stol kan altså komme til at se ud, som den gjorde, da den for første gang kom ud fra fabrikken, eller du kan vælge af personliggøre den yderligere med materialer og stoffer, der passer til dig og dit hjem.   

At beslutte sig for det endelige udtryk i forbindelse med ompolstring af stole kan være svært, men vores dygtige møbelpolstrere kan hjælpe med valg af materiale og farver ud fra dine ønsker og behov.