Ompolstring af Svanen

Når man taler om dansk møbeldesigns succeshistorier, bliver Arne Jacobsen ofte nævnt. Han står bag den skulpturelle Ægget, den praktiske, men lækre Syver stol og så naturligvis også Svanen. Svanen er en tidløs lænestol, der med sit elegante formsprog har fået en solid plads i den danske designhistorie. 

Vælger du at få en ompolstring af Svanen hos A&V Polstring, er du sikker på at få et elegant resultat og en stol, der næsten er som ny. Ønsker du et uforpligtende tilbud på ompolstring af din Svanen, er du velkommen til at ringe til os på 44 47 31 07

Professionel ompolstring af Svanen hos A&V Polstring

Afleverer du din Svanen til ompolstring hos os, er du sikker på at få det absolut bedste resultat. Vi har stor respekt for hver eneste syning og de lækre materialer, og med en professionel ompolstring kan vi give din Svanen nyt liv. 

 Vi sørger altid for en ompolstring af Svanen, der: 

• Bliver udført i de originale materialer

• Bliver udført i hånden efter originale designmetoder

• Er faglig korrekt og yderst skånsom

Vores priser på ompolstring af Svanen starter på 9.500 kroner. Den endelig pris afhænger blandt andet af, om du skal have den ombetrukket i stof eller i læder.

Previous slide
Next slide
Ompolstring & ombetrækning af Svanen

Ompolstring af Svanen efter korrekte metoder i Hillerød

Arne Jacobsens kreative sind designede møbler, der ikke kun var smukke. De var, og er stadig, funktionelle, og især hans stole er enormt behagelige at sidde i. Over tid kan tekstilet eller læderet på Svanen dog blive enten slidt eller hullet, hvorfor det kan være nødvendigt med en ombetrækning.

Ved A&V Polstring har vi en stor passion for de gamle møbelklassikere – især Svanen, hvad end der er tale om en fabriksny Svanen eller en original fra 1958. Vi er også fascinerede af de traditionelle polstrings- og syningsmetoder, hvilket vores arbejde til enhver tid også afspejler. 

Uanset om vi skal lave en bamsestol ombetrækning, en ompolstring af svanen eller en ombetrækning af syver stol, sørger vi altid for at bibeholde dit møbels oprindelige udtryk. Derfor anvender vi udelukkende de samme metoder, som dengang møblerne første gang blev produceret. 

Ydermere anvender vi også kun de materialer og farver, møblerne blev designet med til at starte med. Ønsker du alligevel en mere personlig ompolstring af din stol? Vi har også et udvalg af anderledes og spændende typer læder, som vores møbelpolstrer ompolstre din stol med. 

Skal du have hjælp til ompolstring af Svanen?

Vi håndsyr alt på vores værksted i Hillerød. Dette gælder også ompolstring af Svanen. Så ønsker du at puste nyt liv i din designklassiker, kan vores møbelpolstrer hjælpe dig med at bringe din Svanen tilbage tilbage til sit originale udtryk. Kontakt os, og sammen kan vi tage en snak om dine ønsker og tanker om alt lige fra materialevalg til transport af dit møbel.