Ompolstring af møbler i Hillerød

Hos A&V Polstring tilbyder vi professionel ombetrækning og ompolstring af møbler i dansk design. Kombinationen af vores kærlighed til møbelpolstring samt vores unikke teknik leverer ompolstring i højeste kvalitet. Ønsker du nyt læder eller stof på dine danske designermøbler eller andre møbler, er vi eksperter i ompolstring af møbler, som giver dem nyt liv og mange leveår endnu. Med vores ombetrækning i højeste kvalitet, kan du nyde dine møbler på ny. 

Leder du efter en møbelpolstrer, som leverer det bedste resultat på ompolstring af møbler nær København, så er du kommet til det rette sted.

Ompolstring af møbler med over 15 års erfaring

Dansk møbeldesign har aldrig været mere populært end det er i disse moderne tider – og det er der en god grund til. Kombinationen af tidløst design, funktionalitet og helt igennem fantastisk kvalitet gør, at disse møbler er skabt til at klæde enhver stue og til at blive brugt igen og igen – år efter år.

Hvad end du har et møbel stående, som er designet af Arne JacobsenFinn Juhl eller Nanna Ditzel, så kommer der slidspor på møblet med tiden. Læderet kan falme eller blive ridset, og stoffet kan få skjolder, der ikke er til at få af igen – men der er heldigvis hjælp at hente. Med ompolstring af møbler kan du få dine danske designmøbler til at se ud, som var de nye igen.

Hos A&V Polstring i Hillerød er vi eksperter i at ompolstre og ombetrække møbler, og med vores mange års erfaring ved vi præcis hvordan dit møbel skal håndteres med omhu og hvad der kan gøres for, at det kommer tilbage i topform. Når dit møbel forlader vores værksted i Hillerød har det fået sjælen tilbage, og det er klar til blive brugt igen i mange år fremover.

Når det kommer til ompolstring af møbler tilbyder vi bl.a.:

Vores mange års erfaring som møbelpolstrer gør naturligvis også, at vi kan klare stort set alle opgaver inden for ombetrækning og ompolstring af møbler. Derfor er du også meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak, hvis du ikke har fundet det, du søger eller ønsker hjælp til en specialopgave.

Vi laver ombetrækning af møbler efter originale metoder

Hos A&V Polstring har vi stor respekt for det håndværk og de tanker, der ligger bag hver eneste detalje og syning i de danske designmøbler. Derfor lægger vi en dyd i at være ekstremt omhyggelige og følge de originale metoder, når vi laver ompolstring af møbler på vores værksted.

Vi har stor passion for møbelpolstring, og når du vælger os til at lave en ombetrækning af dit møbel, kan du være sikker på, at vi kun gør det med de bedste materialer, og på præcis den måde, som møblet blev skabt på. Ønsker du at bibeholde dit møbels originale udtryk har vi et stort udvalg af stoffer og læder i de traditionelle farver, så møblet får genskabt sit oprindelige design i højeste kvalitet. Er du derimod interesseret i at give dit møbel et nyt udtryk, udfører vi ombetrækning af møbler med personlige og anderledes farver og materialer, så dit møbel kan komme til at passe til dig, din personlighed og dit hjem.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit møbel

Står du med et smukt arvestykke, som du gerne vil bibeholde eller give nyt liv? Er din yndlingsstol eller sofa falmet med årene eller er siddekomforten dalet efter masser af gode stunder i den? Så står vi klar til at hjælpe med ombetrækning og ompolstring af møbler hos A&V Polstring.

Vi står klar til at hjælpe med ombetrækning af lænestole og ombetrækning af sofaer. Vi er altid klar til at skabe ny sidekomfort og glød til dine møbler. Når man kigger på et møbel – som eksempelvis en sofa – og mindes gode stunder fra sin barndom, eller husker tider hvor man sad med sine kære, er det ekstra vigtigt at værne om netop sådanne møbler. Vi hjælper med at genskabe de gode stunder, og får dine møbler tilbage i topform, så de er klar til mange nye stunder.

Måske har du været på loppemarked og fundet et brugt, men flot, gammelt møbel, som kunne bruge en opfrisker. Vi puster nyt liv i de gamle skønheder og genbrugsmøbler, så du kan få flotte designmøbler i hjemmet uden at skulle købe dem fra helt nye. 

Uanset hvilken løsning på ompolstring af møbler, som du vælger, er du garanteret det bedste resultat på markedet. Vi syr alt i hånden og anvender kun originale teknikker, som de danske designere selv brugte. Hos A&V Polstring er du altid sikret god service og professionel vejledning i forbindelse med materiale- og farvevalg til ombetrækning af møbler, så det passer perfekt til dit behov.

Besøg vores showroom i Hillerød

Vil du vide mere om vores ompolstring af møbler, eller vil du have en uforpligtende snak, er du velkommen til at ringe på telefon 44 47 31 07. Du er desuden velkommen til at besøge vores showroom, der ligger ved vores værksted i Hillerød. Beliggenheden er ganske belejlig for kunder fra både Nordsjælland og København.