Ompolstring af sofa i Hillerød

Hos A&V Polstring finder du nogle af de bedste møbelpolstrere på Sjælland og vi tilbyder professionel ompolstring af sofaer efter de originale designteknikker og i allerhøjeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med møbelpolstring, og vi kan hjælpe dig med alt lige fra ompolstring af almindelige sofaer til ompolstring din elskede Børge Mogensen eller Erik Jørgensen sofa, og når den forlader vores værksted i Hillerød, kan du være sikker på, at den klare mange år endnu.

Leder du efter hjælp til ompolstring af sofa nær København, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Møbelpolstrer specialiseret i ompolstring af sofaer

Gamle møbler – uanset om det er den gode, gamle sofa, et arvestykke eller en smuk designklassiker fra Erik Jørgensen – er noget vi skal behandle med omhu og respekt, og sofaen er ingen undtagelse. Der kan være mange gode minder forbundet med en sofa, og tiden sætter desværre altid sine spor. Dette behøver dog ikke være enden for det gode, gamle møbel, for med ompolstring af sofaen kan den blive god som ny.

Hos A&V Polstring er vores møbelpolstrere specialiseret i ompolstring og ombetrækning af sofaer – både almindelige og designer sofaer. En sikker vinder i de fleste danske hjem er fx Erik Jørgensens 315-2/-3 sofa eller den klassiske Børge Mogensen tremmesofa, og når sofaer som disse ikke længere stråler som de gjorde engang, så er det blevet tid til en ompolstring af sofaen. Får du dette gjort af professionelle møbelpolstrere, kan du være helt sikker på, at din sofa bliver behandlet på den mest omhyggelige og respektfulde måde, da vi er lige så vilde med møblerne som du er. 

Når vi laver ombetrækning af sofaer benytter vi de gamle, originale teknikker, så møblet kommer til at se ud som om det var helt nyt igen efterfølgende. Dette gør vi naturligvis fordi vi ved, at gode møbler kan holde mange år endnu, når blot ombetrækning af sofaen udføres af erfarne håndværkere som kan levere den bedste kvalitet. 

Kontakt os for uforpligtende snak om ombetrækning af sofa

Vælger du A&V Polstring får du en møbelpolstrer på Sjælland, som har mange års erfaring med ompolstring og ombetrækning af sofaer – både almindelige sofaer og designersofaer fra kendte danske møbeldesignere. Det vil sige, at uanset hvilket sofa, der kunne trænge til en kærlig hånd, så kan du være sikker på, at den vil forlade vores værksted i Hillerød i så god stand, at man skulle tro, den var ny.

En ompolstring af sofa med nyt betræk vil uden tvivl puste nyt liv i dit møbel, og hos os kan vi naturligvis ombetrække i et væld af forskellige kvalitetsmaterialer så som læder og stof. Ønsker du at vi laver ombetrækning af sofaen i dens originale materialer, så den kommer til at ligne sig selv igen, så gør vi det. Vi kan også skabe et helt nyt look til den, hvis du for eksempel ønsker at få den gamle sofa til at passe ind i en moderne indretning. Vi kan ombetrække din sofa præcis så du får det resultat, der vil passe til dig og dit hjem, og har du tilfældigvis en stol, du ønsker skal matche din nye sofa, så kan vi også hjælpe dig her med ompolstring af stole.