Nanna Ditzel

Nanna Ditzels designklassikere kan peppe ethvert rum op med deres organiske former og lækre farver. Hos A&V Polstring har vi specialiseret os i at ombetrække og ompolstre Nanna Ditzels sofaer og stole, så de fortsat kan få lov til at sprede glæde hjemme hos dig.

Møbler fra dansk designs grand old lady

Det kan næppe være gået nogens næser forbi, at når der bliver talt om store, danske designere, så er det ofte en kerne af dygtige, mandlige arkitekter der bliver nævnt. Bortset fra én – og det er Nanna Ditzel. I en forholdsvis mandsdomineret verden fik hun succes med sine innovative designs, flotte farver og hendes blik for de bedste materialer.

Hos A&V Polstring kan vi næsten ikke få hænderne ned, når vi får indleveret nogle af Nanna Ditzels møbler til ompolstring. Deres unikke design, organiske former og glade farver, kan få et smil på alles læber, og vi gør en dyd ud af at føre Ditzels ånd videre i vores håndarbejde.

I Nanna Ditzels designs er det tydeligt, hvad hendes vision var. Ud over at møblerne selvfølgelig skulle være praktiske, og hendes stole skulle tilbyde en fantastisk siddeoplevelse, så skulle hendes møbler og deres design være en oplevelse i sig selv. Derfor kan man med rette sige, at hos Nanna Ditzels møbler, er der ikke gået på kompromis med hverken komfort eller design.

De organiske strøg, de bløde kanter og møblernes eksperimentelle elegance, hvis lige ikke er set siden, gav Nanna Ditzel mange medaljer gennem årene, og mens mange af samtidens designere valgte at trække sig tilbage fra branchen, da de kom op i alderen, blev Nanna Ditzel ved med at designe nye og spændende møbler, som i dag er toppen af poppen inden for dansk design.

Giv dine Nana Ditzel møbler og dit hjem nye farver hos A&V Polstring

Sammenlignet med mange andre designere er der noget legesygt og forsøgende over Nanna Ditzels møbler. Hun var ikke bange for at gå nye veje både hvad angik design og materialer. Selvom hun arbejde med klassiske materialer såsom læder og træ, så blev disse også skiftet ud med glasfiber og polyester en gang i mellem, og de lige og rene linjer blev skiftet ud med nye og finurlige former, som især kommer til udtryk i hendes Mondial-kollektion bestående af en sofa og en lænestol. Her er der i hvert fald ikke sparet på farverne. og fantasien har fået frit løb.

Nanna Ditzels møbler passer ind i det kvalitetsbevidste og designbevidste hjem, hvor man ikke er bange for at tilføje lidt finurligt, blødt og farverigt til husets interiører. A&V Polstring er vilde med disse organiske møbler, som helt sikkert tager sig bedst ud, når de står snorlige, og det kræver snilde, håndarbejde og god teknik.

Hos A&V Polstring arbejder vi udelukkende ud efter de originale teknikker, så vi gør en dyd ud af at betrække Nanna Ditzels møbler efter hendes ånd og efter hendes metoder. På den måde kan vi sikre det bedste og mest originale resultat. Vores materialers kvalitet er på højde med det, de lækre møbler blev født med i sin tid, og blandt de mange farver, kan du vælge dem, der passer perfekt ind i dit hjem og dit møbel.

Besøg vores showroom

Ønsker du at se vores udvalg af møbler, er du velkommen til at besøge vores showroom, der ligger ved vores værksted i Hillerød. Fra vores belejlige beliggenhed har vi hovedsageligt kunder fra både København og Nordsjælland men også resten af Sjælland.

Du er velkommen til at ringe på telefon 44 47 31 07 for at høre nærmere.