Arne Jacobsen

Uanset om du har en Ægget stol, Syver stol eller en anden Arne Jacobsen stol, så er du heldig. Blanding af modernistisk design, elegance og funktionalitet giver helt fantastiske designklassikere. Hos A&V Polstring arbejder vi med disse møbler med respekt for deres kvalitet og sjæl, og vi arbejder for at genoprette deres oprindelige ånd.

En Arne Jacobsen stol er ikke bare en stol

Arne Jacobsen er unægtelig en af de største møbeldesignere i Danmark, og der er ikke mange, der ikke kan sætte navn på mindst et par af hans populære designs. For mange designelskere over hele verden er det drømmen at kunne sætte sig til rette i et af hans mange designs. 

Arne Jacobsens stole er ikke bare almindelige stole.  Hans designs er lidt ud over det sædvanlige, og derfor er det altid en oplevelse, når vi får et af hans møbler ind på vores værksted i Hillerød. Vi får nemlig lige så meget ud af ompolstringen, som du gør, da vi får mulighed for at komme helt tæt på nogle af de mest exceptionelle møbler fra en dansk møbeldesigners hånd, og vi omgås altid møblerne med stor respekt. 

En modernistisk og perfektionistisk herre der står bag den populære Syver stol

I designet af Arne Jacobsens mange stole såsom 7’eren og Ægget er det tydeligt, at Jacobsen var en herre, der vidste, hvad han gjorde.  Allerede fra barnsben af var han et ekstremt kreativt menneske, og med en baggrund fra Kunstakademiet, både som studerende og som professor, havde han de bedste forudsætninger for at skabe noget stort. 

Og det gjorde han. Arne Jacobsens stole og designs er solidt forankret i danske traditioner dog med en tydelig inspiration hentet fra udlandet, og resultatet er enkle og moderne møbler i stilrene former. Han betragtes oftest som en af forgængerne til dansk modernisme indenfor design, og her i dag mange år efter de første møbler kom på markedet, har de aldrig været mere populære. 

Giv din Ægget stol sjælen tilbage 

Udover at være møbeldesigner var Arne Jacobsen også en ivrig maler. Han formåede at indfange motivernes sjæl med sine penselstrøg, og noget af det, han var allerbedst til var at gengive former, materialer på en måde, som mange andre ikke kan.  Disse egenskaber ses også tydeligt i hans designs, hvor der er tænkt over hver eneste detalje og hvert et materiale. 

Arne Jacobsens møbler har i de sidste 20 år været repræsenteret på mange af de store auktioner i Danmark såvel som i udlandet, og af hans ikoniske designs kan blandt andet 7’eren, Svanen og Ægget stolen nævnes, men han står også bag den elegante Oxford stol, der vil klæde ethvert skrivebord.

På grund af Arne Jacobsens fokus på detaljer og materialer udstråler hvert et møbel ekstraordinær kvalitet og en eksklusivitet, der er helt unik for ham. Det er uden tvivl fantastiske møbler, som vi hos A&V Polstring kan gøre endnu mere fantastiske. Uanset om du har en Ægget stol stående foran fjernsynet eller en Syver stol stående ved køkkenbordet, så kan mange års brug efterlade sine spor. Hos A&V Polstring tilbyder vi ompolstring af Ægget samt ompolstring af andre stole, så de kan få deres ånd og liv tilbage. Vi anvender kun de bedste materialer indenfor skind og stof, så du kan få glæde af dine designklassikere mange år endnu.  Alt bliver lavet i hånden med de originale teknikker og metoder, og på den måde kan du være sikker på at få et resultat, der er så tæt på den oprindelige stand som muligt. 

Besøg vores showroom

Ønsker du at se vores udvalg af stole fra Arne Jacobsen, er du velkommen til at besøge vores showroom, der ligger ved vores værksted i Hillerød. Fra vores belejlige beliggenhed har vi hovedsageligt kunder fra både København og Nordsjælland men også resten af Sjælland.

Du er velkommen til at ringe på telefon 44 47 31 07 for at høre nærmere.