Ombetrækning af møbler

Hos A&V Polstring tilbyder vi professionel ombetrækning af møbler i dansk design. Kombinationen af vores kærlighed til møbelpolstring samt vores unikke teknik leverer resultater i højeste kvalitet. Ønsker du nyt læder eller stof på dine danske designermøbler eller andre møbler, er vi eksperter inden for området. Med vores ombetrækning i højeste kvalitet, kan du nyde dine møbler på ny. Vi er dine eksperter i møbelpolstring på Sjælland.

Ombetrækning af møbler hos vores eget værksted i Hillerød

Dansk møbeldesign har aldrig været mere populært, end det er i disse tider. Og det er der en god grund til. Kombinationen af tidløst design, funktionalitet og helt igennem fantastisk kvalitet gør, at disse møbler er skabt til at klæde enhver stue og til at blive brugt igen og igen – år efter år.

Hvad end du har et møbel designet af Arne JacobsenFinn Juhl eller Nanna Ditzel stående, så kommer der med tiden slidspor på sofaerne. Læderet kan falme eller blive ridset, og stoffet kan få skjolder, der ikke er til at få af igen. Men der er hjælp at hente. Med ombetrækning af møbler, kan du få den til at se ud, som var den ny.

Hos A&V Polstring laver vi alt fra ompolstring af Ægget til ompolstring af helt almindelige stole. Når de forlader vores værksted i Hillerød igen, har de fået nyt liv og sjælen tilbage, og de er klar til at komme tilbage på deres plads og blive brugt igen i mange år fremover.

Ombetrækning af møbler med de originale metoder

Hos A&V Polstring har vi stor respekt for det håndværk og de tanker, der ligger bag hver eneste detalje og hver eneste syning i de danske designmøbler. Derfor gør vi en dyd i at være omhyggelige med hver eneste ombetrækning af møbler.

Vi har en stor passion for faget, og når du skal have foretaget en ombetrækning af dit møbel, kan du være sikker på, at vi kun gør det med de bedste materialer. Ønsker du at bibeholde dit møbels originale udtryk, har vi et stort udvalg af stoffer og læder i de traditionelle farver, så dit møbel bliver bragt tilbage til sit oprindelige design. Er du derimod interesseret i at give dit møbel et nyt udtryk, udfører vi ombetrækning af møbler med personlige og anderledes farver og materialer, så dit møbel kan komme til at passe til dig, din personlighed og dit interiører.

Giv dine møbler nyt liv

Står du med et lækkert arvestykke, du gerne vil give nyt liv? Vi tilbyder ombetrækning af lænestol og ombetrækning af sofa. Vi er altid klar til at skabe ny sidekomfort og glød til dine møbler. Når man kigger på et møbel – som eksempelvis en sofa- og mindes gode stunder fra sin barndom, eller husker tider hvor man sad med sine kære, er det ekstra vigtigt at værne om netop dette møbel. Vi tilbyder ombetrækning af sofa for at værne om netop disse stunder og møblerne, der følger med. 

Næsten lige så skønt er det, når man på et loppemarked finder en skøn lænestol, men den har set bedre dage. Vi puster nyt liv i gamle skønheder. En ombetrækning af lænestol kan give både stol og rummet, den skal pryde et helt nyt udtryk. 

Uanset hvilken løsning du vælger, er du garanteret det bedste resultat. Vi syr alt i hånden og anvender kun originale teknikker, og hos A&V Polstring er du altid sikret god service og kyndig vejledning i forbindelse med ombetrækning af møbler, så det endelige resultat kommer til at stemme overens med dine ønsker samt behov.

Besøg vores showroom

Vil du vide mere om vores ombetrækning af møbler, eller vil du have en uforpligtende snak, er du velkommen til at ringe på telefon 44 47 31 07. Du er desuden velkommen til at besøge vores showroom, der ligger ved vores værksted i Hillerød. Beliggenheden er ganske belejlig for kunder fra både Nordsjælland og København.