Ombetrækning af sofa

Hos A&V Polstring tilbyder vi professionel ombetrækning af møbler i dansk design. Kombinationen af vores kærlighed til møbelpolstring samt vores unikke teknik leverer resultater i højeste kvalitet. Ønsker du nyt læder eller stof på dine danske designermøbler, er vi eksperter inden for området. Med vores ombetrækning i højeste kvalitet, kan du nyde dine møbler på ny. Vi er dine eksperter på Sjælland.

Ombetrækning af sofa hos vores eget værksted i Hillerød

Dansk møbeldesign har aldrig været mere populært, end det er i disse tider. Og det er der en god grund til. Kombinationen af tidløst design, funktionalitet og helt igennem fantastisk kvalitet gør, at disse møbler er skabt til at klæde enhver stue og til at blive brugt igen og igen – år efter år.

Hvad end du har en sofa designet af Arne Jacobsen, Finn Juhl eller Nanna Ditzel stående, så kommer der med tiden slidspor på sofaerne. Læderet kan falme eller blive ridset, og stoffet kan få skjolder, der ikke er til at få af igen. Men der er hjælp at hente. Med en ombetrækning af din sofa, kan du få den til at se ud, som var den ny.

Hos A&V Polstring tager vi imod designersofaer fra alle de store, danske møbeldesignere, og vi går til hver en opgave med stor entusiasme og professionalisme. Når de forlader vores værksted i Hillerød igen, har de fået nyt liv og sjælen tilbage, og de er klar til at komme tilbage på deres plads og blive brugt igen i mange år fremover.

Ombetrækning med de originale metoder

Hos A&V Polstring har vi stor respekt for det håndværk og de tanker, der ligger bag hver eneste detalje og hver eneste syning i de danske designsofaer. Derfor ligger vi en dyd i at være omhyggelige med hver eneste sofa, når den skal ombetrækkes.

Vi har en stor passion for faget, og når du kommer med din sofa til ombetrækning, kan du være sikker på, at vi kun gør det med de bedste materialer. Ønsker du at bibeholde din sofas originale udtryk har vi et stort udvalg af stoffer og læder i de traditionelle farver, så din sofa bliver bragt tilbage til sit oprindelige design. Er du derimod interesseret i at give dit møbel et nyt udtryk, udfører vi ombetrækning af sofa med personlige og anderledes farver og materialer, så din sofa kan komme til at passe til dig, din personlighed og dit interiører.

Uanset hvilken løsning du vælger, er du garanteret det bedste resultat. Vi syr alt i hånden og anvender kun originale teknikker, og hos A&V Polstring er du altid sikret god service og kyndig vejledning i forbindelse med ombetrækning af din sofa, så det endelige resultat kommer til at stemme overens med dine ønsker samt behov.

Besøg vores showroom

Vil du vide mere om vores ombetrækning, eller vil du have en uforpligtende snak, er du velkommen til at ringe på telefon 44 47 31 07. Du er desuden velkommen til at besøge vores showroom, der ligger ved vores værksted i Hillerød. Beliggenheden er ganske belejlig for kunder fra både Nordsjælland og København.