Ægget

Ægget er et stykke dansk designhistorie uden lige. Dens distinkte og moderne design, de ikoniske former og den nytænkende polstringsmetode skaber tilsammen en lænestol, der kan bringe storhed ind i enhver indretning. 

Drømmer du om at få et stykke designhistorie ind i dit hjem, kan du hos A&V Polstring købe fabriksnye og Ægget brugt men nypolstret. Ring til os på 44 47 31 07, og hør mere om dine muligheder. 

Ægget - en skulpturel tilføjelse til indretningen

Arne Jacobsen var en kreativ møbeldesigner, der ikke tøvede med at tænke ud af boksen. Hans design er kendetegnet ved solidt håndværk og en unik forståelse for sammensætning af former og materialer, hvilket især var med til at give Ægget dens skulpturelle udtryk og høje komfort. 

Hos A&V Polstring har vi en stor passion for gamle såvel som nye designmøbler. Især Ægget er en stol, vi er særligt vilde med. Når du køber Ægget fra ny eller brugt  hos vores møbelpolstrer, er du garanteret: 

• En stol, du kan få glæde af i mange år

• Et stelnummer. 

Vi sælger både nypolstrede brugte Ægget samt fabriksnye Ægget. Prisen for en brugt nypolstret stol starter på 34.500 kroner, og vores pris på en ny Ægget ligger på 41.000 kroner og der opefter. Den endelige pris på Ægget afhænger af dit valg af materiale. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om materialevalg og levering. 

Tidligere
Næste

Køb Ægget hos A&V Polstring

Arne Jacobsen fik tilbage i 50’erne til opgave at designe alt lige fra møbler til dørhåndtag til SAS Royal Hotel, der åbnede i 1958. Resultatet blev en lang række af møbler, der sidenhen har fået status som designikoner – herunder Svanen og naturligvis Ægget. 

Ægget bliver den dag i dag stadig produceret på samme måde, som da den første gang blev lavet. Over 1100 stik skal der til for at polstre denne lænestol, og det er med til at gøre den til en solid og slidstærk stol.

Uanset om du vælger en Syver stol eller den ikoniske Ægget til at fuldende din indretning, er du sikker på at få et stykke dansk designhistorie, der matcher enhver indretning. 

 

Køb Ægget fra ny eller brugt

Kunne du godt tænke dig en Ægget stol, er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores showroom i Hillerød, Sjælland.