Køb Ægget

Ægget er et stykke dansk designhistorie uden lige. Dens distinkte og moderne design, de ikoniske former og den nytænkende polstringsmetode skaber tilsammen en lænestol, der kan bringe storhed ind i enhver indretning. 

Drømmer du om at få et stykke designhistorie ind i dit hjem, kan du hos A&V Polstring, købe nypolstrede Ægget stole eller måske trænger din nuværende Ægget stol til en ompolstring. Ring til os på 44 47 31 07, og hør mere om dine muligheder. 

Ægget - en skulpturel tilføjelse til indretningen

Arne Jacobsen var en kreativ møbeldesigner, der ikke tøvede med at tænke ud af boksen. Hans design er kendetegnet ved solidt håndværk og en unik forståelse for sammensætning af former og materialer, hvilket især var med til at give Ægget dens skulpturelle udtryk og høje komfort. 

Hos A&V Polstring har vi en stor passion for gamle såvel som nye designmøbler. Især Ægget er en stol, vi er særligt vilde med. Når du køber Ægget som nypolstret eller brugt  hos A&V polstring, er du garanteret: 

• En stol, du kan få glæde af i mange år 

Vi sælger både nypolstrede, ubrugte og brugte Ægget. Prisen for en brugt stol starter på 39.000 kroner, og vores pris på en nypolstret ligger på 45.000 kroner og der opefter. Den endelige pris på Ægget afhænger af dit valg af materiale. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om materialevalg og levering. 

Previous slide
Next slide

Køb Ægget hos A&V Polstring

Arne Jacobsen fik tilbage i 50’erne til opgave at designe alt lige fra møbler til dørhåndtag til SAS Royal Hotel, der åbnede i 1958. Resultatet blev en lang række af møbler, der sidenhen har fået status som designikoner – herunder Svanen og naturligvis Ægget. 

Ægget bliver den dag i dag stadig produceret på samme måde, som da den første gang blev lavet. Over 1100 stik skal der til for at polstre denne lænestol, og det er med til at gøre den til en solid og slidstærk stol.

Uanset om du vælger en Syver stol eller den ikoniske Ægget til at fuldende din indretning, er du sikker på at få et stykke dansk designhistorie, der matcher enhver indretning. 

 

Køb Ægget nypolstret eller brugt

Kunne du godt tænke dig en Ægget stol, er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores showroom i Hillerød, Sjælland.