Ombetrækning af Bamsestol

Et navn, der ofte bliver nævnt i forbindelse med danske designermøbler, er Hans J. Wegner. Han er blevet et synonym med dansk design, når det er bedst, og derfor er hans designs også ekstremt populære. Især hans Bamsestol fra 1951 er en klassiker, der er at finde i rigtig mange hjem.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på ombetrækning af din bamsestol, er du velkommen til at ringe til os på 44 47 31 07

Få sjælen tilbage i din Bamsestol med ombetrækning

Hos A&V Polstring, din møbelpolstrer, er din Bamsestol i kyndige hænder. Vi har stor passion for danske designklassikere, hvorfor du med god samvittighed kan aflevere din lænestol til ompolstring hos os. Når vi har udført vores arbejde, har din Bamsestol fået dens oprindelige sjæl og charme tilbage, og stolen er igen klar til at være hjemmets foretrukne siddeplads.

Vælger du A&V Polstring til at stå for din Bamsestol ombetrækning, får du ydermere en lænestol, der bliver: 

• Ombetrukket i eget værksted i Hillerød 

• Ombetrukket i originale stoffer og farver

• Ombetrukket fra bunden. 

Pris for ombetrækning af din lænestol kommer helt an på, hvilken designklassiker du har derhjemme. For Bamsestol ombetrækning har vi en startpris på 20.000 kroner. Prisen på ombetrækning af Bamsestolen varierer alt efter, om du ønsker, at din Bamsestol skal ombetrækkes med stof eller læder. 

Previous slide
Next slide
Ombetrækning af bamsestol

A&V Polstring - Ombetrækning af Bamsestol efter traditionelle metoder

Wegners Bamsestol er en nyfortolkning og moderne udgave af den traditionelle øreklapstol. Hans vision for denne stol var at skabe et lækkert møbel, der tillod forskellige siddestillinger uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Resultatet blev en lænestol, der ofte er den foretrukne siddeplads i hjemmet. 

Tidens tand og mange års brug slider dog på stoffet, men hos A&V Polstring kan vi hjælpe dig med ombetrækning af din bamsestol. 

Ompolstring af stole udfører vi med den største respekt for møblets historie og design. Så uanset om du har en Bamsestol, Ægget, Svanen eller en Syver stol, så får du et gennemarbejdet og lækkert resultat og en stol, der fremstår som ny.

Hos A&V Polstring anvender vi altid de originale materialer, som Bamsestolen oprindeligt blev designet med. Ønsker du dog at give din Bamsestol et anderledes og mere personligt udtryk i forbindelse med ombetrækning, kan vi også hjælpe med dette. Hos A&V Polstring kan vi hjælpe med ombetrækning af møbler, og vi klarer stort set alle slags opgaver. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Skal du have nyt betræk på din Bamsestol?

Vælger du A&V Polstring, er du også sikker på, at alt bliver lavet i hånden. Vi syer og ompolstre efter de traditionelle metoder i vores værksted i Hillerød, hvilket er med til at give det bedste og mest originale resultat. Ring til os, og tag en snak med os om dine muligheder for ombetrækning af møbler.