Om A&V Polstring

 

Vi giver dine møbler nyt liv

Der er noget unikt over de danske designklassikere, og uanset hvilket møbel du har stående derhjemme, kan vi hos A&V Polstring hjælpe dig med at give dine møbler nyt liv. 

Vi har over 15 års erfaring med at ompolstre og ombetrække designmøbler fra alle de store møbeldesignere, og uanset hvilket møbel vi får ind ad dørene på vores værksted i Hillerød, tager vi imod det med en stor glæde og et ønske om at genoprette møblets ånd. 

Vi er passionerede for vores fag, og for os er møbelpolstring ikke bare et håndværk, men en kunstart der kræver erfaring og snilde.  Vores dygtige møbelpolstrere håndsyr hvert eneste møbel efter originale metoder og teknikker, så derfor kan du være sikker på at få dit møbel retur i en stand, der er så tro mod møblets originale design som muligt.  

Hvad end du kommer med 7’ereren /Ægget/Svanen af Arne Jacobsen eller Erik Jørgensens 315-3 sofa, så kan du være sikker på, at dit møbel kun bliver ompolstret med de bedste materialer. I fællesskab kan vi finde frem til det perfekte skind eller stof samt de helt rigtige farver, som passer til møblets design og dit hjem, ligesom vi rådgiver dig om, hvordan du bedst vedligeholder din designklassiker, så den kan holde mange år fremover.