Børge Mogensen

De klassiske designmøbler fra Børge Mogensen forener godt design og holdbarhed, men mange års brug efterlader ofte sine spor. Hos A&V Polstring kan vi ombetrække og ompolstre alle Børge Mogensens designklassikere efter originale metoder, så de kommer til at fremstå som nye, når de forlader vores værksted i Hillerød. 

Prisbelønnet dansk design når det er bedst

Når man taler om dansk møbeldesign, er der nogle få navne, som de fleste kender, og som ofte går igen på danske såvel som internationale auktioner. Et af de navne man simpelthen ikke kan komme uden om, når det kommer til dansk design i verdensklasse, er Børge Mogensen. 

På vores værksted har vi jævnligt Børge Mogensens møbler inde til ompolstring, og hver eneste gang vi arbejder med et af hans designs, bliver vi imponeret af møblernes detaljer, kvalitet og selvfølgelig også design, som aldrig har slået fejl.

Børge Mogensens møbler har indkasseret flere priser, blandt andet Eckersberg medaljen og C. F. Hansens medaljen, og det er velfortjent. Hans ærlige og kompromisløse møbler, er lavet med et blik for anvendelighed. Dette ses især i hans arbejde hos FDB, hvor han, efter inspiration fra den danske designer Kåre Klint, testede sine møbler, så han var sikker på, at de kunne holde til hverdagens mange strabadser.  

For Børge Mogensen var møblernes funktionalitet det vigtigste element. Hans designs er enkle og funktionelle, og hvert et møbel er lavet til at kunne passe ind i den almene borgers hjem. Derfor er Børge Mogensens møbler i dag også at finde hjemme hos rigtige mange danskere, da møblerne fungerer, uanset om man er en travl børnefamilie eller blot elsker at fylde sit hjem med lækre møbler. 

Hos A&V Polstring bliver din møbler som nye 

Børge Mogensens møbler er og bliver tidløse, og det er derfor, at der stadig er et stort marked for møblerne i dag, og det er også derfor, at de stadig bliver produceret. Hans spiseborde, stole, sofaborde og andre designs er blevet som de er på grund af hans rationelle sind og sin uddannelse som møbelarkitekt, og resultatet er møbler, vi stadig den dag i dag nyder til fulde i vores hjem.

I hans repertoirer af ikoniske designs finder man blandt andet den praktiske og smarte tremmesofa og selvfølgelig også hans elegante sofaer BM 2213 og BM 2208 og selvfølgelig klassikeren – Øreklapstolen. Ligesom hans andre møbler er disse designet til at blive brugt igen og igen og til at blive flyttet med. Børge Mogensen kunne noget med træ og materialer, men efter mange års brug kan læder og andet materiale blive ramt af tidens tand og slidmærker, men det kan du heldigvis få gjort noget ved.

Hos A&V Polstring kan vi være med til at få dine Børge Mogensen møbler til at fremstå som helt nye. Vores dygtige medarbejdere er eksperter i at ompolstre danske designklassikere, og Børge Mogensen er ingen undtagelse. Vi arbejder ud fra de originale teknikker, og når du kommer ind i vores værksted med din stol eller sofa, så har du mulighed for at vælge i mellem lækre materialer og farver. Når vi er færdige med at ompolstre dit møbel, har du et resultat, der ligger så tæt op ad det originale som overhovedet muligt samtidig med, at det kommer til at passe perfekt ind i dit hjem.

 

Besøg vores showroom

Ønsker du at se vores udvalg af møbler, er du velkommen til at besøge vores showroom, der ligger ved vores værksted i Hillerød. Fra vores belejlige beliggenhed har vi hovedsageligt kunder fra både København og Nordsjælland men også resten af Sjælland.

Du er velkommen til at ringe på telefon 44 47 31 07 for at høre nærmere.