Finn Juhl

Designklassikerne, der bærer Finn Juhls navn, er en tydelig fusion mellem det anderledes, det moderne og det funktionelle. Møblerne er lavet af de bedste materialer, og hos A&V Polstring kan vi give Finn Juhls møbler deres ånd tilbage gennem ombetrækning og ompolstring efter originale metoder og teknikker.  

Når dansk design ikke bliver meget bedre

I de sidste mange år har dansk design været under stor udvikling. Det internationale marked har for alvor fået øje på de danske møbeldesignere, der kombinerer elegance, lækkert design samt funktionalitet.  En af de helt store navne på de danske såvel som udenlandske auktioner er Finn Juhl, og det er der god grund til.

Finn Juhls møbler har gennem tiderne fundet sin vej ind i rigtig mange hjem, og derfor får vi også ofte Finn Juhl-møbler ind på A&V Polstrings værksted i Hillerød, hvilket vi er rigtig glade for. For det giver os nemlig mulighed for at komme helt tæt på de detaljeorienterede møbler.  

Finn Juhls kreativitet og kærlighed til det særlige blandet med hans uddannelse som arkitekt og møbelarkitekt ses tydeligt, og Juhls møbler tager design til helt nye højder. Hans skriveborde, kommoder, stole og sofaer er vidne om, at Finn Juhl gik til møbeldesign på en helt anden måde end mange andre designere. Han var nytænkende, kreativ og havde et øje for det lidt skæve og anderledes, og resultatet er eminente møbler, der ikke var, og stadig ikke er, ligesom alle de andre på markedet.  

Det lidt utraditionelle design gjorde, at designelskere i samtiden ikke var lige så begejstrede for hans møbler, som de var for eksempelvis Hans J. Wegner og Børge Mogensen, men det er vendt, og i dag er det et af de mest kendte og eftertragtede danske designmærker. 

Pift dine Finn Juhl-møbler op med nyt betræk

Finn Juhls møbler er en samling af vellavede og veldesignede møbler, hvor der ikke kun er leget materialer og farver, men også med vinkler og former. Tag eksempelvis hans Chieftain Chair, 45-stolen og Poetsofaen, der passer ind i ethvert moderne hjem. Derudover er hans Pelikan-stol også helt eminent, da der her er rig mulighed for at lege med komplimenterende farver. Det giver et interessant og spændende udtryk, hvis lige ikke er set hos hverken samtidige danske eller internationale designere. 

Siden hen er der mange der har ladet sig inspirere af det skæve design og de mange farver i deres møbeldesign, og Finn Juhls innovative design har givet hans møbler en plads på mange museer, såvel som i mange hjem verden over.

Finn Juhls møbler er altså lidt ud over det sædvanlige, og hans klassikere fortjener derfor også det bedste. Derfor har vi specialiseret os i at ombetrække og ompolstre Finn Juhls mange klassikere, om så det er hans moderne stole eller komfortable sofaer. Vi anvender selvfølgelig kun de originale teknikker, således at du kan være sikker på at få dit Finn Juhl møbel tilbage i en stand, der er så tæt på det originale som overhovedet muligt. I vores værksted kan du vælge mellem alle vores lækre materialer og farver, så uanset om du er på udkig efter at på frisket din France stol op med nyt læder, eller skal din Pelikan stol have en ny farve, så er du sikret det bedste resultat hos A&V Polstring.

 

Besøg vores showroom

Ønsker du at se vores udvalg af møbler, er du velkommen til at besøge vores showroom, der ligger ved vores værksted i Hillerød. Fra vores belejlige beliggenhed har vi hovedsageligt kunder fra både København og Nordsjælland men også resten af Sjælland.

Du er velkommen til at ringe på telefon 44 47 31 07 for at høre nærmere.