Syver stol

Der er ikke mange, der ikke kender Syveren. Den ikoniske Syver stol så dagens lys første gang i 1955, og den er designet af den danske møbeldesigner Arne Jacobsen for Fritz Hansen. Stolen har et unikt og innovativt design, der med sit moderne udtryk kan matche enhver indretning. 

Hos A&V Polstring er vi en flok møbelpolstrer med stor passion for gamle såvel som nye designmøbler, og drømmer du om en fabriksny Syver stol, kan du finde den hos os. Vi sælger ydermere også nypolstrede brugte Syverstole. Ring til os på 44 47 31 07, og hør mere om vores udvalg af Syver stole. 

Syver stolen - et ikonisk design fra Arne Jacobsen

Arne Jacobsen satte i sin tid barren højt for dansk design. Med Ægget, Svanen og naturligvis hans stabelbare Syver stol løftede han møbeldesign til helt nye højder, og i dag er den blevet til et ikonisk design. 

Hos A&V Polstring starter vores pris på en nypolstret brugt Syver stol på 2.500 kroner, og vores pris på en fabriksny Syver stol starter på 3.500 kroner. Den endelige pris på Syver stolen afhænger af dit valg af læder. Når du køber en 7’er stol hos os, er du altid sikret:

• Stelnummer

• En stol i originalt design og høj kvalitet. 

Ring gerne til os, hvis du vil høre mere om levering af dine nye Syver stole, eller hvis du har spørgsmål til transport.

 

Find både nye & brugte Syver stole hos A&V Polstring

Arne Jacobsen nytænkende, og med hans anderledes kreationer var han med til at starte den danske modernisme inden for dansk møbeldesign. En bølge, der for alvor har fået sin renæssance i de nordiske såvel som internationale indretningstendenser. 

7’eren består af ni lag finer, der alle er formet i stolens kendte design, og det er netop disse lag, der gør denne stol ekstra slidstærk. Derfor er den også at finde i rigtig mange hjem i Danmark såvel som i resten af verden. 

Ønsker du også en ny Syver stol i dit hjem?

Kunne du også godt tænke dig at fuldende din indretning med et stykke designhistorie, kan vi hjælpe dig. Kontakt os, og bliv klogere på vores udvalg, eller slå vejen forbi vores showroom i Hillerød, hvor du selv kan opleve Syver stolens høje kvalitet.