Ombetrækning af Syver stol

Det er næsten umuligt at tænke på Arne Jacobsen uden at tænke på den klassiske og tidløse Syver stol. Den let genkendelige ryg, hvis form minder om et syvtal, metalbenene og det lækre læder skaber tilsammen en helt unik stol, der passer ind i de fleste hjem. 

Ombetrækning af Syver stol med omtanke

Selvom patina og dagligdagens slid kan give et fantastisk udtryk, så er der noget helt specielt ved en Syver stol, der har fået en kærlig hånd. Eller synes du måske, at det sorte læder ikke rigtig længere passer ind i dit hjems interiør? Så kan ombetrækning af møblet også være vejen frem. På den måde får du mulighed for at skabe et unikt og personligt udtryk, der matcher dit hjem og din stil. 

Hos os er du altid sikret en omhyggelig ombetrækning af stolen med omtanke. Når du vælger A&V Polstring får du en Syver stol, der bliver:

• Ombetrukket af specialister i vores værksted i Hillerød 

• Ombetrukket i de originale farver og korrekte materialer 

• Ombetrukket fra bunden. 

Vores pris på ombetrækning af Syver stole starter på 1.500 kroner, og vi har et stort udvalg af forskellige materialer og læder at vælge i mellem. Vi sælger også brugte Syver Stole ombetrukket af os fra 2.800 kroner

Ombetrækning & polstring af Syver stol
Tidligere
Næste

Lad os sørge for ombetrækning af dine Syver stole

Disse skønne stole er designet til at blive brugt, og som med så mange andre møbler, så kan tidens tand også ses på det bløde læder og de skinnende metalben. Hos A&V Polstring tilbyder vi derfor ombetrækning af Syver stole, så dine stole kan få nyt liv igen.

Hos A&V Polstring har vi stor erfaring med ombetrækning af alle de store designklassikere – herunder Svanen, Bamsestolen og Ægget.

Vores møbelpolstrer ombetrækker altid disse samt Syver stole efter dine ønsker. På den måde er du sikker på at få en stol, der passer til dig, dit hjem og dine behov. Vi rådgiver og vejleder også gerne, hvis du er i tvivl om, hvilket materiale din Syver stol skal ombetrækkes i.

Kontakt os

Ring til os – så tager vi en snak om ombetrækning af dine Syver stole, og hvad vi kan gøre for dig. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores showroom og blive inspireret af de mange løsninger vi kan tilbyde.