Ombetrækning Syver stol

Det er næsten umuligt at tænke på Arne Jacobsen uden at tænke på den klassiske og tidløse Syver stol. Den let genkendelige ryg, hvis form minder om et syvtal, metalbenene og det lækre læder skaber tilsammen en helt unik stol, der passer ind i de fleste hjem. 

Disse skønne stole er designet til at blive brugt, og som med så mange andre møbler, så kan tidens tand også ses på det bløde læder og de skinnende metalben. Hos A&V Polstring tilbyder vi ombetrækning af Syver stole, så dine stole kan få et nyt liv. En ombetrækning af Syver stol får stolen til at fremstå som ny, hvad end du ønsker det klassiske sorte eller brune læder eller et helt andet, individuelt udtryk. 

Hos A&V Polstring har vi mange års erfaring med ombetrækning af Syver stole, hvorfor du trygt kan lægge opgaven i vores hænder. Vi sørger for en professionel og omhyggelig ombetrækning af Syver stole, så du kan få glæde af dine stole i mange år fremover. Så overvejer du en ombetrækning af Syver stole, tag da fat i os. Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud og en god snak om, hvad vi kan gøre for dig og dine Syver stole. 

 

Ombetrækning af Syver stol med omtanke

Selvom patina og dagligdagens slid kan give et fantastisk udtryk, så er der noget helt specielt ved en Syver stol, der har fået en kærlig hånd. Eller synes du måske, at det sorte læder ikke rigtig længere passer ind i dit hjems interiør? Så kan ombetrækning også være vejen frem. På den måde får du mulighed for at skabe et unikt og personligt udtryk, der matcher dit hjem og din stil. 

Hos os er du altid sikret en omhyggelig ombetrækning af Syver stole med omtanke. Vi ombetrækker alle typer af designermøbler, og især ombetrækning af Syver stolen arbejder vi meget med. Vi har en stor respekt for stolen og det håndværk, der ligger bag, og det smitter af på vores arbejde i forbindelse med ombetrækning af Syver stol. Vi anvender altid de bedste materialer til ombetrækning af Syver stole, og vi gør det efter de originale metoder. Det er din garanti for et altid godt resultat, når du vælger os til at ompolstre dine stole.

Din Syver stol er i professionelle og kompetente hænder hos os, når vi skal stå for ombetrækning af Syver stole, og vi sørger, at din stol får sjælen tilbage ved hjælp af ombetrækning. Ombetrækning af Syver stole er ikke kun for det æstetiske udtryk – det er også med til at forlænge livet for designmøblet. En vedligeholdt stol kan følge dig hele livet, og hvem drømmer ikke om at kunne nyde denne klassiker i mange, mange år?

 

Lad os sørge for ombetrækning af dine Syver stole

Vi ombetrækker altid dine Syver stole efter dine ønsker. På den måde er du sikker på at få en stol, der passer til dig, dit hjem og dine behov. Vi rådgiver og vejleder også gerne, hvis du er i tvivl om, hvilket materiale din Syver stol skal ombetrækkes i. 

Ring til os på 44 47 31 07 eller skriv til os på info@avpolstring.dk –  så tager vi en snak om ombetrækning af dine Syver stole, og hvad vi kan gøre for dig. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores Showroom, og blive inspireret af de mange løsninger vi kan tilbyde.