Ompolstring af Ægget

Den danske møbeldesigner Arne Jacobsen står bag nogle af de største designklassikere. Klassikere, der i dag er at finde i rigtig mange hjem i ind- såvel som i udland. Udover Ægget er Svanen og Syver stolen nogle af de mest populære møbler, der på én og samme tid forener lækkert design med komfort. 

Hos A&V Polstring har vi mange års erfaring inden for ombetrækning af møbler, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med at trylle din stol tilbage til dens oprindelige udtryk. Ønsker du et uforpligtende tilbud på ompolstring af Ægget, er du velkommen til at ringe til vores møbelpolstrer på 44 47 31 07, og sammen kan vi tage en snak om din opgave. 

Professionel ompolstring af Ægget

En professionel ombetrækning af lænestole kan vække enhver designklassiker til live igen. Dette gælder naturligvis også for ompolstring af Ægget. Hvad end du vælger at få ompolstret ægget i læder, stof eller et tredje spændende materiale, er din stol altid i gode hænder hos A&V Polstring.

Når du får lavet en ompolstring af Ægget hos os er du altid garanteret: 

• ompolstring i originale materialer 

• ompolstring efter traditionelle teknikker 

• et slidstærkt resultat. 

Prisen for ombetrækning af lænestol og andre møbler kommer an på, om det er Bamsestol ombetrækning, en Erik Jørgensen sofa model 315, en sofa af Børge Mogensen eller en fjerde designklassiker, du skal have ombetrukket. Hos A&V Polstring starter prisen på ompolstring af Ægget på 13.500 kroner, og vi har altid et stort udvalg af læder, du kan vælge mellem. 

Ompolstring af Ægget stol
Previous slide
Next slide

En ompolstring af Ægget, der giver nyt liv

Ægget er kendt for dens bløde former og skulpturelle udtryk, og det er netop dette, der er med til at gøre det til en behagelig stol at sidde i. 

Slitage fra tøj, daglig brug og tidens tand kan dog efterlade mærker og pletter på tekstilet. Men heldigvis er der noget at gøre ved det. Ved hjælp af ompolstring af Ægget kan din stol nemlig få nyt liv og sjælen tilbage. 

Ud over at sælge nypolstrede og brugte Ægget tager vi ofte imod ældre udgaver af denne fede designklassiker på vores værksted i Hillerød. Når du vælger A&V Polstring, vælger du en professionel møbelpolstrer.

Hvert et sting syr vi i hånden med største omhu, og hver en ompolstring af ægget og andre møbler,  sørger vi for med største nænsomhed. Alt ud fra de originale polstringsmetoder således at din designklassiker kommer til at stå knivskarpt. Hos A&V Polstring er vi eksperter i ompolstring af møbler.

Har du brug for hjælp?

Vi tilgår hver en ompolstringsopgave med stor respekt for det oprindelige håndværk, og vi sørger altid for et resultat, der afspejler dette. Så drømmer du om at give din Ægget sit originale udtryk igen, kan vi hjælpe dig. Kontakt os, og lad os sørge for en professionel ompolstring af din designklassiker.