Ompolstring af 7 stol

Det er næsten umuligt at tænke på Arne Jacobsen uden at tænke på den klassiske og tidløse 7’er stol. Den let genkendelige ryg, hvis form minder om et syvtal, metalbenene og det lækre læder skaber tilsammen en helt unik stol, der passer ind i de fleste danske hjem. 

Ompolstring af 7 stol efter originale metoder

Selvom patina og dagligdagens slid kan give et fantastisk udtryk, så er der noget helt specielt ved en Arne Jacobsen Syver stol, der har fået en kærlig hånd. Eller synes du måske, at det sorte læder ikke rigtig længere passer ind i dit hjems interiør? Så kan ompolstring af møblet også være vejen frem. På den måde får du mulighed for at skabe et unikt og personligt udtryk, der matcher dit hjem og din stil. Udover at vi er eksperter i ompolstring af 7 stole, så laver vi også ompolstring af stole generelt og ompolstring af andre møbler.

Hos os er du altid sikret en omhyggelig ombetrækning af stolen efter originale metoder, som de oprindelige designere brugte. Når du vælger A&V Polstring til ombetrækning af Syver stol, der bliver:

• Ombetrukket af specialister i vores værksted i Hillerød 

• Ombetrukket i de originale farver og korrekte materialer 

• Ombetrukket fra bunden

Vores pris på ompolstring af 7’er stole starter på 1.500 kroner, og vi har et stort udvalg af forskellige materialer og læder at vælge i mellem. Vi sælger også brugte 7’er stole ombetrukket af os fra 2.800 kroner

Ombetrækning & polstring af Syver stol
Previous slide
Next slide

Få ombetrækning af 7'er stole i Hillerød

Disse skønne stole er designet til at blive brugt, og som med så mange andre møbler, så kan tidens tand også ses på det bløde læder og de skinnende metalben. Hos A&V Polstring tilbyder vi derfor ombetrækning af 7’er stole, så dine stole kan få nyt liv igen.

Hos A&V Polstring har vi stor erfaring med ombetrækning og ompolstring af alle de store designklassikere – herunder Svanen, Bamsestolen og Ægget.

Vores møbelpolstrer ombetrækker altid disse samt Syver stole efter dine ønsker. På den måde er du sikker på at få en stol, der passer til dig, dit hjem og dine behov. Vi rådgiver og vejleder også gerne, hvis du er i tvivl om, hvilket materiale din Syver stol skal ombetrækkes i.

Kontakt os

Ring til os – så tager vi en snak om ombetrækning af dine Syver stole, og hvad vi kan gøre for dig. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores showroom og blive inspireret af de mange løsninger vi kan tilbyde.