Møbelpolstrer med speciale i danske designmøbler

Danske designmøbler må sandelig siges at have fået sin renæssance inden for de sidste år. På danske såvel som på udenlandske auktioner er der ofte møbler fra Arne Jacobsen, Børge Mogensen eller Kåre Klint med, og det er der ikke noget at sige til. Møblerne er en inkarnation af dansk design og håndværk, når det er bedst, og selvom mange af møblerne efterhånden har mange år bag sig, er både træ og stålmaterialer ofte i rigtig god stand. 

Anderledes kan det stå til med sofaens og stolens stof eller læder, alt efter hvad materiale den er lavet af. Mange års brug kan ofte ses i form af slidmærker, ridser, huller og pletter, og med en ombetrækning lavet af en professionel møbelpolstrer kan du gøre dit fantastiske møbel endnu mere fantastisk.  

Hos A&V Polstrings værksted i Hillerød tager vi imod alt lige fra Finn Juhls moderne Poetsofa til Wegners Bamsestol. Uanset hvilken møbelpolstrer der påtager sig din opgave, kan du være sikker på, at de ved, hvad der skal til, for at de kan få dine designmøbler til enten at fremstå som nye igen med stoffer og materialer, der minder om de originale. De kan også ombetrække dine møbler med nye og moderne farver, der giver et frisk pust i din indretning. 

 

Ompolstring med respekt for håndværket

Vores møbelpolstrere har en stor passion for deres fag, og uanset hvilket designmøbel du kommer ind med, så håndterer vi dine møbler med stor respekt og omhyggelighed. 

Vi håndsyr alt, og vi går ikke på kompromis med vores arbejde. Ompolstring af sofaer og stole sker altid efter de traditionelle teknikker og metoder, og det er det, der gør forskellen mellem en okay udført opgave og en perfekt udført opgave. 

Da de danske møbelklassikere blev designet i sin tid, var det ikke kun med fokus på design, men også materialernes kvalitet. Møblerne blev lavet til at kunne holde, og derfor var det også vigtigt, at stoffet og læderet var af den bedste slags. Vi går højt op i, at vores materialer er mindst lige så gode, som det oprindelige, så du kan nyde din designklassiker i mange år endnu. Vi har et udvalg af klassisk læder og traditionelle farver, samt moderne og moderigtige farver, der passer ind i nutidens hjem.  

Kig forbi og mød vores dygtige møbelpolstrere

Kunne du tænke dig at høre mere om ombetrækning, eller kunne du blot tænke dig en uforpligtende snak med en møbelpolstrer angående dine muligheder for dine designermøbler, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 44 47 31 07. Du er også velkommen i vores Showroom i Hillerød, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at puste nyt liv i dine danske designmøbler.